Visum Nigeria

Nigeria heeft grote voorraden olie en gas in de grond. Grote chemieconcerns reizen daarom veel naar Nigeria. Dit kan zijn voor zakelijke doeleinden maar ook om daar voor een langere of kortere termijn te gaan werken.

 

Visum Nigeria verzorgd door VisumPro, de voordelen op een rij

Uw visum laten verzorgen door VisumPro biedt vele voordelen:

  • VisumPro verzorgt de online aanmelding en creditcard betaling bij de overheid in Nigeria.
  • Voor bepaalde visa zijn gelegaliseerde documenten benodigd. VisumPro kan deze voor u verzorgen.
  • U bespaart tweemaal een bezoek aan het consulaat. Wij brengen uw visumaanvraag bij het consulaat en halen uw paspoort weer op zodra dit gereed is.
  • U hoeft niet in de rij te staan op het consulaat.
  • Het komt geregeld voor dat een visumaanvraag wordt afgewezen. Omdat VisumPro uw aanvraag eerst zelf nakijkt, wordt deze compleet aangeboden bij het consulaat.
  • VisumPro kan de benodigde pasfoto voor u verzorgen

Onderstaande knoppen geven toegang tot stap 2 van het visumkeuzetraject. Hier kunt u kiezen uit verschillende visumtypes en procedures. Daarnaast worden de benodigdheden voor dat visum getoond.

Zakelijk Visum Toeristen Visum STR Visum TWP Visum

Bij stap 3 van het visumkeuzetraject worden de mogelijke aanlevermethodes getoond. VisumPro neemt binnengekomen aanvragen altijd dezelfde werkdag in behandeling. Uw visumaanvraag wordt de eerstvolgende mogelijkheid aangeboden bij het consulaat. Maak gebruik van onze ophaalservice om uw aanvraag zo snel en veilig mogelijk bij ons te krijgen.