Visum Kazakhstan

 

Kazakhstan, bekend van onder andere het ruimtevaartcentrum Baikanur, hoge bergkammen en enorme olievoorraden, timmert nu ook hard aan de weg wat betreft toerisme.

Voor deze avontuurlijke vakanties maar ook voor de zakelijke bezoeken is een visum benodigd. Het is mogelijk om dit zelf aan te vragen maar eenvoudiger is om uw aanvraag te laten verzorgen door VisumPro. Wij kunnen ook de benodigde uitnodiging voor u verzorgen.

 

Een visum Kazakhstan verzorgd door VisumPro, de voordelen

Het verzorgen van uw visumaanvraag Kazakhstan door VisumPro biedt vele voordelen:

  • U bespaart tweemaal een bezoek aan het consulaat van Kazakhstan. Wij brengen uw visumaanvraag bij het consulaat en halen uw paspoort weer op zodra dit gereed is.
  • Geen wachttijden, wij gaan voor u in de rij staan.
  • Op het consulaat van Kazakhstan worden alle visumaanvragen strikt nagekeken. Om te voorkomen dat uw visumaanvraag wordt afgewezen, controleert VisumPro uw aanvraag eerst zelf.
  • De benodigde uitnodiging kan VisumPro voor u verzorgen.

Via onderstaande knoppen komt u direct bij stap 2 van het visumkeuzetraject. Hier kunt u kiezen uit verschillende visumtypes en procedures. Daarnaast worden de benodigdheden voor dat visum getoond.

Zakelijk Visum Toeristen Visum

Bij stap 3 van het visumkeuzetraject worden de mogelijke aanlevermethodes getoond. VisumPro neemt binnengekomen aanvragen altijd dezelfde werkdag in behandeling. Uw visumaanvraag wordt de eerstvolgende mogelijkheid aangeboden bij het consulaat. Maak gebruik van onze ophaalservice om uw aanvraag zo snel en veilig mogelijk bij ons te krijgen.