Visum China

China staat bekend om haar oude tradities en culturele bezienswaardigheden. De populariteit van China als vakantieland is de laatste jaren dan ook enorm toegenomen. Daarnaast zorgt de groeiende economie voor een groot aantal zakelijke reizigers.

Voor een bezoek aan China is een visum benodigd. Of het nu gaat om een kort zakelijk of toeristisch bezoek of dat u voor een langere periode gaat werken of studeren in China, VisumPro behandelt alle soorten visumaanvragen voor China.

 

Visumaanvraag China via VisumPro, de voordelen

Uw visumaanvraag voor China laten verzorgen door VisumPro biedt vele voordelen:

  • U bespaart tweemaal een bezoek aan het Service Center van het consulaat van China. Wij dienen uw visumaanvraag in en halen uw paspoort weer op zodra dit gereed is (indien biometrische gegevens al eerder zijn afgegeven).
  • U hoeft niet in de rij te staan, dat doen wij voor u.
  • Het voorkomt dat uw visumaanvraag wordt afgewezen. Omdat VisumPro uw aanvraag eerst zelf nakijkt, wordt deze compleet aangeboden bij het consulaat.
  • De benodigde pasfoto kan VisumPro voor u verzorgen.

Via onderstaande knoppen komt u direct bij stap 2 van het visumkeuzetraject. Hier kunt u kiezen uit verschillende visumtypes en procedures. Daarnaast worden de benodigdheden voor dat visum getoond.

Zakelijk Visum Toeristen Visum Werk Visum Studie Visum

Bij stap 3 van het visumkeuzetraject worden de mogelijke aanlevermethodes getoond. VisumPro neemt binnengekomen aanvragen altijd dezelfde werkdag in behandeling. Uw visumaanvraag wordt de eerstvolgende mogelijkheid aangeboden bij het consulaat. Maak gebruik van onze ophaalservice om uw aanvraag zo snel en veilig mogelijk bij ons te krijgen.