Visum Rusland

Door de enorme omvang is het niet verwonderlijk dat Rusland een veelzijdig land is. De twee grootste toeristische trekpleisters van het land zijn de wereldsteden Moskou en St. Petersburg. Wilt u Rusland van een andere kant leren kennen, dan is de Transsiberiƫ Expres de aangewezen mogelijkheid. De reis per trein over het wereldberoemde spoor leidt langs alle facetten van Rusland.

De omvang van de Russische Federatie en de opkomende economie bieden tevens grote kansen voor de zakelijke markt.

Met welk doel u Rusland ook wilt bezoeken, er is altijd een visum benodigd. U kunt dit zelf aanvragen maar het is vaak erg druk op het Russisch consulaat. Daarnaast wordt elke aanvraag strikt nagekeken. Eenvoudiger is het uw visumaanvraag Rusland aan te laten vragen door VisumPro. Wij kunnen zelfs de vereiste uitnodiging voor u verzorgen. Kijk bij uitnodigingen Rusland voor een overzicht van de meest voorkomende uitnodigingen.

Visumaanvraag Rusland via VisumPro, de voordelen op een rij

Het verzorgen van uw visum door VisumPro biedt vele voordelen:

  • U bespaart tweemaal een bezoek aan het consulaat van Rusland. Wij brengen uw visumaanvraag bij het consulaat en halen uw paspoort weer op zodra dit gereed is.
  • Geen wachttijden, wij gaan voor u in de rij staan.
  • Het consulaat van Rusland kijkt alle aanvragen strikt na. Om te voorkomen dat uw visumaanvraag wordt afgewezen, kijkt VisumPro uw aanvraag eerst zelf na.
  • VisumPro kan de benodigde uitnodiging voor u verzorgen

Om direct bij stap 2 van het visumkeuzetraject te komen, klikt u op onderstaande knoppen. Bij stap 2 kunt u kiezen uit verschillende visumtypes en procedures. Ook worden de benodigdheden voor het gekozen visum getoond.

Zakelijk Visum Toeristen Visum

Bij de laatste stap van het visumkeuzetraject zullen de mogelijke aanlevermethodes worden getoond. VisumPro neemt binnengekomen visumaanvragen altijd dezelfde werkdag in behandeling zodat uw aanvraag de eerstvolgende mogelijkheid kan worden aangeboden bij het consulaat. Om uw aanvraag zo snel en veilig mogelijk bij ons te krijgen adviseren wij het gebruik van onze ophaalservice.