Visum Indonesië

 

Indonesië is het land van Sawa’s, tempels en theeplantages. Het land bestaat uit 18.000 eilanden, waarvan Java en Bali de bekendste zijn.

Voor reizigers die Indonesië zakelijk willen bezoeken en voor reizigers die toeristisch langer dan 30 dagen verblijven, is het noodzakelijk om vooraf een visum te verkrijgen.

Dit kunt u zelf aanvragen maar u dient hiervoor een afspraak te maken bij het consulaat. Het is eenvoudiger om uw visumaanvraag door VisumPro te laten verzorgen.

 

Een visumaanvraag Indonesië via VisumPro, de voordelen

Uw visum Indonesië laten verzorgen door VisumPro biedt vele voordelen:

  • U hoeft zelf geen afspraak te maken bij het consulaat.
  • U bespaart tweemaal een bezoek aan het consulaat. Wij brengen uw visumaanvraag bij het consulaat en halen uw paspoort weer op zodra dit gereed is.
  • U hoeft niet in de rij te staan op het consulaat.
  • VisumPro kan de benodigde pasfoto voor u verzorgen.

Via onderstaande knoppen komt u direct bij stap 2 van het visumkeuzetraject. Hier kunt u kiezen uit verschillende visumtypes en procedures. Daarnaast worden de benodigdheden voor dat visum getoond.

Zakelijk Visum Toeristen VisumSociaal Cultureel Visum

Bij stap 3 van het visumkeuzetraject worden de mogelijke aanlevermethodes getoond. VisumPro neemt binnengekomen aanvragen altijd dezelfde werkdag in behandeling. Uw visumaanvraag wordt de eerstvolgende mogelijkheid aangeboden bij het consulaat. Maak gebruik van onze ophaalservice om uw aanvraag zo snel en veilig mogelijk bij ons te krijgen.