Over ons

 

Geschiedenis

VisumPro is in 2012 opgericht door Frans Visser en Kevin van der Heijden. Na een groot aantal jaren actief te zijn geweest in de consulaire branche was het tijd om op eigen benen te staan. In 2014 is Gino Hartogs ingestroomd.

 

Al met al herbergt VisumPro ruim 25 jaar ervaring in het verzorgen van visa en legalisaties. Frans, Kevin en Gino zijn nu gedrieën actief eigenaar bij VisumPro.

 

 

Full Service

VisumPro is full-service, een populaire term. Wat houdt dit in?

 

Met eigen koeriers bezoeken wij dagelijks ambassades, consulaten en ministeries in Nederland en België (Brussel). Voorts kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan aanvullende diensten. Diensten die het u gemakkelijk maken. Denk hierbij aan: uitnodigingen voor diverse bestemmingen, formulier invulservice, fotoservice, Schiphol delivery, pre-check, spoedvisa, etc.

 

Filosofie
Een visum is een visum. Een legalisatie is een legalisatie. Dat geldt voor alle aanbieders in onze markt. Met de sticker in uw paspoort, of de handtekening op uw document kunnen wij ons niet onderscheiden. Waarmee dan wel?

 

Eenvoud in procedures, uw aanvraag op dag van binnenkomst in de route opnemen, status updates tijdens het aanvraagproces met u delen, verwachtingen op tijd bijstellen, bereikbaar zijn.

 

Kortom: betrokken zijn van begin tot eind!