Legalisaties bij Kamer van Koophandel

Chamber of Commerce

Vanaf 1 november 2013 biedt de Kamer van Koophandel de mogelijkheid om (export-)documenten digitaal te legaliseren. Een aansluiting op het systeem van de Kamer van Koophandel is hiervoor noodzakelijk. Deze aansluiting heeft VisumPro. Hierdoor kunnen wij binnen twee uur uw digitale legalisatie verzorgen. Indien vervolgstappen benodigd zijn (apostille of consulaire legalisatie) kunnen wij dit direct voor u uitvoeren.

Meld u nu aan en u ontvangt toegang tot onze applicatie waarmee u alle aanvragen elektronisch kunt regelen. U kunt zelf uw documenten bij de Kamer van Koophandel aanmelden. Het is natuurlijk ook mogelijk om dit door VisumPro te laten verzorgen:

Zelf aanmelden

Wanneer u ervoor kiest uw documenten zelf aan te melden, verzorgen wij alleen het doorsturen van de aanvraag naar de Kamer van Koophandel. De snelste manier van aanvragen en tegen het laagste tarief in de markt! Het bemiddelingstarief van VisumPro bedraagt slechts € 13,64 (excl. BTW) voor een CVO of EUR1 en € 7,02 (excl. BTW) voor een legalisatie. Indien de Kamer van Koophandel uw document heeft afgekeurd (omdat bijvoorbeeld de handtekening op het document niet overeen komt met de handtekening in het handelsregister) dient u bij opnieuw aanmelden van het document een herhalingsbedrag te voldoen. Voor een CVO of Eur1 is dat € 6,20 (excl. BTW) en voor een legalisatie is dat € 4,13 (excl. BTW).

Druk op onderstaande knop om u nu aan te melden. U kunt binnen 1 dag starten met elektronisch aanvragen!

Zelf aanmelden

​Laten aanmelden

​Indien u ervoor kiest om de gehele procedure door VisumPro te laten verzorgen, zijn onze bemiddelingskosten € 39,50 (excl. BTW) per set documenten.

Druk op onderstaande knop voor meer informatie.

Laten aanmelden

 

​Tarieven van de Kamer van Koophandel

In onderstaande tabel staat een overzicht van de tarieven van de Kamer van Koophandel per document:

TYPE DOCUMENT TARIEF KVK (btw-vrij) ZELF AANMELDEN TARIEF KVK (BTW-VRIJ) LATEN AANMELDEN
Certificaat van Oorsprong € 13,85 € 15,60
EUR1 € 13,85 € 15,60
EUR-MED € 13,85 € 15,60
Factuur € 9,35 € 11,10
Overige documenten € 9,35 € 11,10

 

 

Neem voor meer informatie over het legaliseren van documenten contact op met 070-7640707 of info@visumpro.nl.