Visum Tanzania

 

Wat rondreizen betreft zijn Tanzania en Kenia onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Veel reizigers combineren een bezoek aan Kenia, Tanzania en Zanzibar. Vooral een safari over de uitgestrekte savanne is in Tanzania populair.

Een visum is benodigd voor een bezoek aan Tanzania. U kunt dit zelf aanvragen maar het is eenvoudiger om dit door VisumPro te laten verzorgen.

 

Visumaanvraag Tanzania door VisumPro, de voordelen

Uw visum Tanzania laten verzorgen door VisumPro biedt vele voordelen:

  • U bespaart tweemaal een bezoek aan het consulaat van Tanzania. Wij dienen uw visumaanvraag in en halen uw paspoort weer op zodra dit gereed is.
  • U hoeft niet in de rij te staan op het consulaat.
  • Wij kijken uw aanvraag na voordat we deze aanbieden bij het consulaat.
  • VisumPro kan de benodigde pasfoto’s voor u verzorgen.

Via onderstaande knoppen komt u direct bij stap 2 van het visumkeuzetraject. Hier kunt u kiezen uit verschillende visumtypes en procedures. Daarnaast worden de benodigdheden voor dat visum getoond.

Zakelijk Visum Toeristen Visum

De mogelijke aanlevermethodes worden bij stap 3 van het visumkeuzetraject getoond. Wij nemen binnengekomen aanvragen altijd dezelfde werkdag in behandeling. Uw visumaanvraag wordt de eerstvolgende mogelijkheid aangeboden bij het consulaat. Maak gebruik van onze ophaalservice om uw aanvraag zo snel en veilig mogelijk bij ons te krijgen.