Visum Thailand

Thailand wordt het land van de glimlach genoemd. Het is niet voor niets dat onder toeristen Thailand erg geliefd is. Vooral de prachtige rondreizen verleiden reizigers lang in dit land te verblijven. Daarnaast overwinteren veel mensen in dit mooie land.

Om te kunnen overwinteren in Thailand of om daar toeristisch langer dan 30 dagen te verblijven is een visum vereist. VisumPro kan dit snel voor u aanvragen.

 

Een visum voor Thailand via VisumPro, de voordelen

Het verzorgen van uw visum voor Thailand door VisumPro biedt vele voordelen:

  • Wij dienen uw visumaanvraag in en halen uw paspoort weer op zodra dit gereed is. U bespaart uzelf twee bezoeken aan het consulaat.
  • Op het consulaat hoeft u ook niet in de rij te staan.
  • VisumPro kan de benodigde pasfoto voor u verzorgen.

Via onderstaande knoppen komt u direct bij stap 2 van het visumkeuzetraject. Hier kunt u kiezen uit verschillende visumtypes en procedures. Daarnaast worden de benodigdheden voor dat visum getoond.

Zakelijk Visum Toeristen VisumNon-Immigrant O Visum

Bij stap 3 van het visumkeuzetraject worden de mogelijke aanlevermethodes getoond. VisumPro neemt binnengekomen aanvragen altijd dezelfde werkdag in behandeling. Uw visumaanvraag wordt de eerstvolgende mogelijkheid aangeboden bij het consulaat. Maak gebruik van onze ophaalservice om uw aanvraag zo snel en veilig mogelijk bij ons te krijgen.